Ingen tilldelning av K-Fastigheter

I förra inlägget var jag lite oroad av att jag kanske skulle spänna bågen lite för mycket genom att jag tecknade mig för en större mängd K-Fastigheter. Lyckligtvis behöver jag inte oroa mig för det längre. Det blev ingen tilldeling. Verkar som det var rätt så dålig tilldelning överlag. Många Avanzianier som sålde 50 st under förmiddagen

K-Fastigheters IPO blev mycket lyckad. Öppnade runt 145, var som lägst nere i 136 samt avslutade dagen på 163 kr. Man fick lite vibbar från tiden då Svenska staten sålde ut försvarskoncernen Celsius. Då gick den aktien från 100 till 140 på en dag. Selin har lyckats! Genom en brakstart på denna IPO är det ett positivt momentum i aktien och bolaget.

Köpte TRE, ja tre st aktier a’ 148 kr för lite småskrammel som låg i en pensionsdepå. Procentuellt blev det 10 % uppgång på en dag.

Tror fortfarande de har “världens grej” på gång med sina typhus och kombinationen Karlsson/Selin. Men i närtid bör det inte finnas någon större potential i aktien. Priset överstiger värdet men om man är superlångsiktig och ser en tenbagger så går det fortfarande att räkna hem. Svårt läge. Blir att avvakta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *