Bloggpyssel – sida med bloggar jag följer.

Har kurerat mig från den värsta förkylningen. Problem att sova på natten gör att man ligger och tittar på Netflix och timmarna går. Somnar sent och går upp sent. Hur man än gör är det mörkt och kallt utanför husknuten. Vintern i sydsverige är blåsig, mörk och regning. Gick iväg en sväng till det lokala ICA:t. Fick se solen för första gången på ett par dagar. Riktigt fint.

Det sägs att de som föds i landet behöver sina fyra årstider. Kan nog hålla med om det men tycker att vintern är alldeles för lång.

Förutom att sova sent är det som vanligt saker som behöver göras under helgen. Saker som man skjuter upp under veckorna när knegandet tar det mesta av ens energi. Lyckades undvika att sjukskriva mig. Bättre att vara sjuk på jobbet om man kan ta sig dit.

Elefantholken pysslar på.

Har blivit lite pyssel med bloggen. Under lång tid har jag använt mig av andra bloggares listor över bloggar att läsa. Har nu gjort min egen. Själv är bäste dräng som det sägs. Worpress har ett stort ekosystem av plugins och widgetar. Kanske lite för stort? Det kliar i fingrarna att skriva något eget men än så länge får jag utlopp för knåpandet på annat håll. Kan inte PHP och MySQL men det tar ett par dagar sen har man fått kläm på grunderna.

Nåväl här är länken till sidan, bloggarna har jag läst en längre tid och de är sorterade “ORDER BY Name ASC…”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *