Helgläsning

Igår torsdag droppade mina två favorittidningar ner i brevlådan. Affärsvärlden och Aktiespararen. Dessa två tidningar har jag läst sedan jag var en liten knatte på 80 talet och drömde om att bli rik. Idag är jag ingen liten knatte utan gammal, fet och dryg. Drömmer om att bli rik gör jag fortfarande.

Tidningarna Aktiespararen och Affärsvärlden

Idag kan man hämta in information och finansiellunderhållning på fler sätt än att läsa tryckt media. Tänker främst på alla man följer på Twitter, via bloggar och de poddar man lyssnar på. Kvantitet men inte alltid kvalitet. Å andra sidan är spridningen betydligt större. Någon kan nörda in sig på något väldigt specifikt ämne eller bolag och då kan jag ta del av det vilket var stört omöjligt för 30 år sedan. Var det bättre förr? Nej inte per automatik. Kanske roligare då man idag är mer luttrad. Men det är ju kanske mer ett personlighetsdrag. Finns så många bolag och annat man fortfarande kan lära sig. Tjäna pengar är inte lätt för då skulle alla göra det utan problem.

Håller på att skriva en analys på ett norskt bolag. Kom liksom inte igång helt idag med den. Har det mesta i huvudet så det fick bli detta inlägg i stället. När orden sitter i huvudet kan man hyggligt lätt banka ut ett inlägg. Ekar det tomt eller man har bark i skallen tar det längre tid eller så går det inte alls. På mer än ett sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *